Missio, visio ja arvot

Missiomme on rakentaa erottuvia ratkaisuja.

 

 

 

Visiomme

Tuomme merkittävää lisäarvoa asiakkaillemme tehokkaiden ja kestävien ratkaisujen avulla, jotka toteutetaan turvallisesti ja sujuvasti.

Turvallisuus

  • Olemme sitoutuneet saavuttamaan nolla tapaturmaa -tavoitteen. Turvallisuus on ensisijainen päämäärämme kaikessa toiminnassamme.

Asiakkaat

  • Asetamme asiakkaamme etusijalle, luomme arvoa luotettavuuden, optimaalisten ratkaisujen ja tehokkaan toimitusketjun avulla.

Ihmiset

  • Tiimissämme on kokeneita, motivoituneita ja osaavia ihmisiä, jotka saavat yhdessä asioita aikaan. Luotamme toisiimme ja kohtelemme kaikkia aina kunnioittavasti. Pitkä historiamme ja osaamisemme tekevät meistä vahvoja ja omistautuneita asiantuntijoita.

Kestävä kehitys

  • Toimitamme kestäviä ratkaisuja ja työskentelemme jatkuvasti vihreämmän tulevaisuuden puolesta.

Työtapamme

  • Työskentelemme yhdessä yhtenäisten ja johdonmukaisten prosessien kautta varmistaaksemme luotettavat toimitukset ja ansaitaksemme asiakkaidemme luottamuksen.

Substantial customer value through efficient and sustainable solutions done in a safe and smooth way

Arvomme: Pidämme lupauksemme

Vastuunkanto

Sanomme mitä teemme, teemme mitä sanomme ja teemme sen turvallisesti.

Pidämme lupauksemme ja aikataulumme sekä sitoudumme sovittuihin tavoitteisiin. Kommunikoimme avoimesti aikomuksemme ja suunnitelmamme sekä mahdolliset esteet niiden toteuttamiselle. Otamme vastuun työmme tuloksista. Emme lupaa liikaa tai myy liikaa. Ajattelemme ennen toimimista ja noudatamme parhaita käytäntöjä ja ohjeita turvallisen työympäristön varmistamiseksi. Kunnioitamme ympäristöä, tasa-arvoa ja oikeudenmukaisuutta. Olemme rehellisiä ja toimimme lakien ja määräysten, toimintaohjeiden sekä eettisten standardien mukaisesti.

Yhteistyö

Tuemme ja välitämme toisistamme ja jaamme tietoa menestyäksemme yhdessä.

Osallistumme aktiivisesti tiimityöhön ja edistämme yhteisiä tavoitteitamme. Arvostamme ja huomioimme erilaisia näkökulmia. Katsomme oman vastuualueemme ulkopuolelle. Jaamme jatkuvasti tietoa kollegoidemme kanssa ja asetamme yhteiset hyödyt henkilökohtaisten etujen edelle. Johdamme omalla esimerkillämme. Kunnioitamme kollegoitamme ja välitämme muiden hyvinvoinnista. Annamme ja pyydämme apua.

Luovuus

Otamme haasteet vastaan ja olemme uteliaita ja luovia.

Pyrimme jatkuvaan parantamiseen työssämme ja edistämme monimuotoisuutta, uteliaisuutta, luovuutta ja jatkuvaa oppimista. Näemme haasteet kehitysmahdollisuuksina. Uskallamme ottaa erilaisia näkökulmia ja ajatella laatikon ulkopuolella perinteitä haastaen. Olemme valmiita mukautumaan saavuttaaksemme parempia tuloksia. Luovuutemme on kuitenkin linjassa lakien ja määräysten, yhteisten sääntöjen, käytänteiden ja ohjeiden sekä hyvien tapojen ja etiikan kanssa.

Ratkaisukeskeisyys

Kuuntelemme ymmärtääksemme ja löytääksemme yhteisen tien eteenpäin.

Puhumme, kuuntelemme ja ymmärrämme toisiamme. Sitoudumme yhteiseen tavoitteeseen ja katsomme tulevaisuuteen löytääksemme tien eteenpäin. Emme pysähdy esteisiin, vaan etsimme tapoja kiertää ne. Otamme huomioon asiakkaan näkökulman ja ja pyrimme täyttämään ja ylittämään heidän odotuksensa. Viestimme ja juhlimme saavutuksia matkan varrella.